Over ons

Mantegazza Vini is uw adres voor bijzondere wijnen.

Mantegazza Vini is uw adres voor bijzondere Italiaanse en Fransewijnen. Mantegazza vini levert niet zomaar wijnen maar streeft naar het leveren van unieke wijnen met een verhaal. Mantegazza vini gaat graag voor u opzoek naar de wijn die bij u past en bied u o.a. ook de mogelijkheid om uw flessen te personaliseren.

Veneto

Onze wijnen

Een van de meest authentieke specialiteiten van dit gebied is zeker de San Colombano DOC, een rode wijn geproduceerd in een niet erg groot heuvelachtig gebied en wordt beschermd door de organisatie en door de wetten die het leven in het San Colombano Park reguleren.

Volgens de organoleptische eigenschappen, heeft de San Colombano DOC een vrij levendige robijnrode kleur, met de rijping proces neigt om aantekeningen van granaat op te nemen. Zoals vele Lombardische wijnen, heeft deze wijn ook een wijnachtige, intense, aanhoudende neus en wordt gekenmerkt door aangename hints van fruit: bessen, bramen en zure kersen in het bijzonder. In de mond is de San Colombano Rosso droog, vol en hartig en wordt hij verlevendigd door een suggestieve afdronk van zoete amandel.